Αποκλειστικά ακίνητα

Αποκλειστική ανάθεση ακίνητου  στην Cityestate ………γιατί ;;

10 λόγοι για να σας πείσουμε ….

1. Το μεσιτικό  Cityestate αξιολογεί τους υποψήφιους μισθωτές ή αγοραστές και προφυλάσσει τον ιδιοκτήτη από ενδεχόμενες άσκοπες ενοχλήσεις. Ενημερώνει δε τον ιδιοκτήτη μόνο όταν το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται είναι βάσιμο και ουσιαστικό.

2. Με τον  κτηματομεσίτη συνεργάζεστε όπως με τον μηχανικό σας ή τον δικηγόρο σας, στους οποίους αναθέτετε μια εργασία και γίνεται κατ’ αποκλειστικότητα και γνωρίζεται ότι έχετε να κάνετε μόνο με έναν. Στο Μεσιτικό Cityestate τυγχάνει να είμαστε και σύμβουλοι μηχανικοί !!

3. Όταν το ακίνητο υποδεικνύεται από πολλά κτηματομεσιτικά γραφεία χάνει πολλά!.  Χάνει  μέρος της διαπραγματευτικής του αξίας  και ο ιδιοκτήτης την διαπραγματευτική του δύναμη.  

4. Με την αποκλειστικότητα, ο κτηματομεσίτης γίνεται ο βοηθός ο σύμβουλος και ο αντιπρόσωπος του ιδιοκτήτη και υπάρχει μια στενή συνεργασία γιατί υπάρχουν κοινοί στόχοι. 

5. Η ανάρτηση του ακινήτου στον διαδικτυακό χώρο και ειδικότερα στο site που διατηρεί το µεσιτικό γραφείο  Cityestate.gr και η προώθησή του µέσω του εξελιγµένου διαδραστικού συστήµατος προώθησης ακινήτων που διαθέτει

6. Το μεσιτικό Cityestate θα προωθήσει το ακίνητο με διαφημιστικά έντυπα, με προσωπική επίσκεψη πόρτα-πόρτα, μοιράζοντας κάρτες καταγραφής του ακινήτου, όπου θα προβάλονται τα χαρακτηριστικά και οι φωτογραφίες του ακινήτου, στη γειτονιά που βρίσκεται το ακίνητο

7. Προβάλετε το ακίνητο με καταχώριση-αγγελία στην εφημερίδα.

8. Η συνεχής διαφήµιση του μεσιτικού Cityestate.gr στην µηχανή αναζήτησης google και σε όλες τις ελληνικές, συνεργαζόµενες µε αυτήν, για την εµφάνιση πάντα στις πρώτες θέσεις αποτελεσµάτων.

9. Ενημερώνουμε το πελατολόγιό μας με αποστολή ενημερωτικών επιστολών για το ακίνητο

10. Θα σας ενημερώνουμε, σε τακτική βάση τηλεφωνικά για την πορεία και τα αποτελέσματα των ενεργειών μας.

Για να έχετε μία πετυχημένη πώληση ή ενοικίαση με αποκλειστικότητα του ακινήτου σας καλέστε μας στο:

α) τηλέφωνο 2117701990, 6972560711 ή

β) μέσω του mail: info@cityestate.gr